Ha ett gott nytt jävla år nu hörni!


@bilen

Nu är vi på G! Känns konstigt men jäkligt skönt att jag kommer befinna mig på andra sidan jorden imorn. Saknar mina homies gryyymt mycket! Men nu kör vi på stek x10000, jarååå! Btw har gjort lite tidsinställda, tjabba.


2 awesome videor

Ni anar inte hur jävla mycket jag kommer sakna er mina små gryn. Älskar er raringar!

Question.


(Jonna som personen kallar sig menar dom HÄR bilderna för er som undrar)

SVAR: Jag tog bilderna vid ett fönster så att det skulle bli bra ljus, tog lite hushållspapper till bakgrund (hushållspapper is tha shit brow) och tog sen korten manuellt, klickade på knappen som sitter högst upp på ka.... haha nejdå drev bara. Att dom knappt är redigerade är något jag kanske ska nämna också. Hoppas du fick svar på frågan!

Before i die.

Go'kväll och sorry för dampinlägget nedan. Skulle bara säga godnatt och varför jag är uppe såhär sent (ska upp tidit imorn) är dels för att jag inte kan slita mig från denna beroendeframkallande apparat och för att jag ska kunna sova på flygresan, ber till gud att jag kommer kunna somna för om jag inte gör det kommer jag få tillbringa 12 timmar i smärta och plåga! (nej jag överdriver inte :pPppPpPp). Vägrar att sitta halvdöd i ett kallt flygplan med familjemedlemmarna som sover. Okej babblar bara nu men vi hörs kanske imorn bitti. KRAMIS.

ÅH DAMP!

NEEEEEEEEEEJ DAAAAAAAAAAAAAAMP!! Åh hade gjort en bild i photoshop i typ en halvtimme så radera jag den. Åh fittakukbögballegethorarövanusanalknullbajssatfläskoralsexleeeeeeeeeeeeeeeeeeebb!!!!!!! :@ SJO>EKfaoåpj<egw904wgn039gj0å293ewnvpm

Thailand nästa!

Efter att ha inhandlat välbehövliga saker på stan, klippt av några centimeter hår, ridit en pigg polle, gjort stallsysslor, kramat om min saknade tuva, sagt hejdå till mina två finaste vänner på skype, packat och ätit en mättande middag så ska jag slå mig ner i soffan med lite fruktsallad. Bilen går mot arlanda runt klockan 11 imorn så ingen sovmorgon direkt. Uppdaterar er minst en gång innan jag befinner mig i dom lite varmare delarna av jorden i alla fall. Kramis!

Fullt upp

Godmorgon sweeties! Sovit gott? Sitter i min säng & skypar med tuva, planerna ändrades om helt för dagen för jag skulle tydligen klippa mig och sen har jag inte fixat inför thailand (får väl skylla mig själv). Så snart ska jag till stan och gå till frisören sen så ska jag köpa lite saker som jag behöver. Får se om jag hinner åka till stallet ikväll vilket jag SKA, det har jag bestämt. Btw så har jag typ inga läsare, lite tråkigt att blogga då som ni säkert fattat... Men vi hörs mina trogna läsare som fortfarande läser min tråkiga blogg.

Dålig uppdatering


Förlåt för iphonebilder och dålig update. Men jag kan skylla på min lathet och tuva som glömde kamerasladden! Har hur som helst tillbringat dagen lite överallt, t.ex. hemma, pappas jobb och stallet. Mysigt var det. Ska inte göra något speciellt ikväll, packa, glo på tv och sleepa typ. Imorgon väntar ju ännu en fullspäckad dag, Stallet, vara med tuva & malin, packa, kanske åka till hälla/stan en snabbis för att köpa lite have2have saker inför resan.

Jaja ska sluta babbla så hörs vi sen, kyss.

Klicka på min fina vän!


Stan idag

Hej finisar! Pratat med matilda i typ en timme om allt möjligt... Har tillbringat dagen på stan med malin & tuva, jättemysigt var det bortsätt från att halva västerås var där. Fick med mig en tröja och en bh hem men orkar inte ta kort så det blir ingen bild på det. Tänkte fota lite men det är ju så mörkt, skulle sitta fint med lite sommar nu faktiskt, som tur är åker jag till thailand på fredag!

Håller btw på att ladda ner 30 dagars photoshop så nu fattas bara en kamera sladd till datorn. Kanske skulle få en av Tuva? Jaja tänkte bara säga det och så hörs vi kanske ikväll. Kramis på er och hoppas ni gillar nya bloggen!

Börjar om på nytt!

Hej homies! Hade tänkt börja om lite på nytt på den här bloggen nudå. Den ska vara lite mer inriktad på foto så jag hoppas att alla ni som läste min förra blogg fortsätter följa mig här på denna blogg. Kände för att pröva på blogg.se igen för typ 16294390 gången så ja varför inte. Hope you like it!

RSS 2.0